Cara Uninstall Deepfreeze ( Undeepfreeze )

Posted by Madie Zha on Thursday, December 13, 2012

Undeepfreeze merupakan program yang berguna menonaktifkan deepfreeze atau anti deepfreeze, Undeepfreeze ini sangat berguna untuk membuka deepfreeze di komputer kita, jika kita lupa password untuk membuka deepfreeze yang kita gunakan, maka software ini akan membantu anda membuka deepfreeze.

Cara menggunakan UnDeepFreeze :
  • Download software UnDeepFreez
    Download UnDeepFreeze
  • Matikan Anti Virus anda, karena software ini terdeteksi virus.
  • Open Anti Deep Freeze
  • Pilih VersiDeepFreeze yang kamu punya dan click apply.
    Cara Unistall Deep Freeze Dengan UnDeepFreeze
  • Kamu akan melihat 2 Deep Freeze Icon di desktopmu.
  • Tekan Ctrl+alt+shift dan klik icon deepfreeze yang kedua
  • Kamu akan melihat password di “OTP Token”
  • Copy dan salin kode pada kolom pengisian password deepfreeze anda.
Untuk uninstall Deepfreeze berikut caranya:
  • Nonaktifkan terlebih dahulu Deep Freeze pada Komputer, caranya tekan Ctrl + Alt + Shift + F6 atau tekan dan tahan Shift lalu klik 2x (dua kali) pada icon Deep Freeze menggunakan Mouse.
  • Masukan Password Deep Freeze Anda.
  • Pilih dan tandai salah satu button yang bertuliskan Boot Thawed on next atau Boot Thawed, lalu klik Apply.
  • Restart komputer anda.
  • Selanjutnya cari file instalasi ( instaler ) Deepfreeze pada komputer anda, biasanya file Deepfreeze untuk versi 5.x mempunyai nama “DF5Std.exe”, untuk Deepfreeze versi 6.x biasanya bernama “DF6Std.exe”
  • Jalankan file instalasi Deepfreeze tersebut ( DF5Std.exe atau DF6Std.exe )
  • Lalu pilih “Uninstall” Deepfreeze akan meng-uninstal dan merestart komputer anda.
Semoga Bermanfaat.

.:: 34 comments .:. add Comment ::.

  1. gan kalo masalah di kompi ane bikin ousing gan.....ane masang deepfreeze tapi icon nya nongol di taskbar , udah gitu di pencet Ctrl + Alt + Shift + F6 juga gak bisa,kalo mau di format cd nya cpu ane rusak ,, mohon bantu gan :)

  2. Teman - teman kesulitan untuk Belajar Komputer karena kesibukan? kini kami memfasilitasi kursus komputer jarak jauh via online, silahkan kunjungi website kami di, Master Komputer, Kursus Online

    Ayah, Bunda..butuh guru untuk mengajar anak-anak dirumah ? kami memfasilitasi 1000 guru untuk anak-anak ayah dan bunda datang kerumah, silahkan kunjungi website kami di, Bimbingan Belajar, Les Private

  3. membantu banget untuk saya yang pelupa , trus ada cara yang lebih singkat lagi ga gan ..

  4. saya mau ijin coba dulu di komputer ku gan

  5. salam kenal gan jangan lupa kunjungi juga web kami

  6. Penggunaan deep freeze dikomputer juga dapat bermanfaat untuk meminimalisir penyebaran virus dikomputer. Software yang bermanfaat :)

  7. Once in a moon, you must uninstall your deep freezer and clean it properly because it starts smell and get too difficult to clean it properly.

    1. Yes, you are right, we must uninstall our deep freezer and clean it properly Because It starts smell and get too difficult, to clean it properly.. I appreciate you for sharing this post.

    2. Yes, you are right, we must uninstall our deep freezer and clean it properly Because It starts smell and get too difficult, to clean it properly.. I appreciate you for sharing this comment.

  8. Deepfreezer and the most important requirement for the home. Same as i like to buy dissertation uk to complete dissertation for my studies.

  9. Tricon way to collect Deep Freeze Icon di desktopmu.
    Tekan Copy dan salin kode pada kolom pengisian password deepfreeze anda.Help with dissertation

  10. This is cool here you can download all your favorite movies and TV shows through this app

  11. Nice playstore application for anroid mobiles and tablets

  12. This application is awesome this download brings all features in a single app, which makes us feel amazing when we use it for the first time.Thanks for sharing.

  13. This comment has been removed by the author.

  14. No words to describe this is faster then other applications

  15. Share any pictures instantly on your Instagram account.

  16. Very impressive publication here. Moreover as I see, this question is very actual for many people indeed. Personally I totally agree with author opinion about this subject and I think that it would be really interesting to create such discussion with other this website visitors.
    Anyway thanks a lot one more time for the great and informative publication. And I will definitely be waiting for more such nice posts like this one from you.

    I am really glad to read it and being able to share my thoughts on it. I want to use this opportunity to say that I really love this blog. It is an amazing resource of information for my working. Thank you so much.

  18. Thank you for your commissions over the years to keep us updated on very important matters. It is indeed a profitable creation having your blog. Term Paper Writing Help

  19. This is a very nice post that I have totally enjoyed reading. I had to note how well you have chosen your words to suit the topic. Thanks a lot for sharing

  20. This was of a great deal to here about this software that can be used in our computer to unlock if we forget the password.These ideas are really well said and explained. dissertation writing service reviews

  21. This kinds of software has great deal in our systems and it really worked well.Also the writing style and the way you presented the post is also well outstanding.

  22. I appreciate you for sharing the steps on how we can use Undeefreeze to unlock computers. I agree that Undeepfreeze is very useful for opening deepfreeze in our computer if we forget the password. Dissertation Literature Review Help

  23. Aptoide is an alternative of Play store and is a huge market place which comes with tons of amazing applications and games
    aptoide apk

  24. Having iPhone or iPad but don’t know how to login to iCloud is the main thing of an iPhone or iPad, in iCloud you will be able to recover many important things of your iPhone or iPad. login
    icloud account sign in
    Google Allo for windows 10

    wifikill download
    aptoide installer download
    kar epass status